Selecteer een pagina

Over ons

 

Wat wij doen en wat wij u kunnen bieden

 

ons verhaal

Eef en Lien leveren hapjes en drankjes voor uiteenlopende feesten en bijeenkomsten, op vrijwel iedere locatie in Haarlem en wijde omgeving. Ook voor een picknick, high tea, uitvaart-bijeenkomst of kook-workshop ben je bij ons in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in vegetarische en veganistische menu’s, maar bereiden ook de lekkerste vis- en vleesgerechten. We gebruiken zo veel mogelijk onbespoten seizoensgroente en -fruit, biologisch vlees en vis uit duurzame vangst.

De gerechten worden persoonlijk bezorgd en zo nodig op locatie verder bereid of verwarmd. Alles wordt gepresenteerd op mooie schalen. Indien gewenst kunnen wij ook de aankleding van de locatie regelen en bestek en servies leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bediening door ons te laten verzorgen. Onze ervaren gastheren- en vrouwen vullen glazen tijdig bij en zorgen dat lege schalen worden vervangen, zodat jij tijd overhoudt voor je gasten.

Neem contact met ons op voor informatie over de verschillende menu’s en styling-opties.

Bedrijfscatering

Ga je een nieuw product of concept lanceren? Wil je een bespreking veraangenamen met bijzondere broodjes? Of valt er iets te vieren met het personeel? Wij verzorgen ontbijt, lunch, diner en borrelhapjes voor zowel kleine als grote groepen (max 300 gasten). Dit kan bij het bedrijf zelf of op praktisch iedere gewenste lokatie. Tevens schenken wij (biologische) wijnen en drankjes, en regelen glaswerk en serviesgoed. Onze professionele medewerkers kunnen de catering aankleden en begeleiden. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Privécatering

Intieme etentjes, grote feesten, diners, buffetten, condoleance-bijeenkomsten: bijzondere hapjes maken de gebeurtenis extra gedenkwaardig. Eef en Lien zorgen voor een goed gevulde picknickmand, roosteren vis, vlees en groenten op kamado-barbecues of bakken lemons cheesecakes voor de perfecte high tea. Thuis of op (bijna) iedere gewenste locatie. Alle aanvragen behandelen wij persoonlijk en worden volledig afgestemd op jouw wensen.

Bruiloften

Onze bruidstaarten zijn uniek en vooral ontzettend lekker! Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke taart gevuld met banketbakkersroom, frisse sinaasappel-mascarpone-topping, vers fruit en eetbare bloemen (prijs vanaf € 3,50 per persoon). Maar ook tijdens receptie, diner en feest schotelen wij jullie gasten graag de lekkerste hapjes voor. Bovendien is het mogelijk om (biologische) wijnen en andere drankjes te schenken.

Voorafgaand luisteren wij in een persoonlijk gesprek graag naar jullie wensen en doen suggesties die hier bij passen. Op de grote dag zelf toveren wij jullie huis, tuin of andere plek om tot een perfecte huwelijks- of feestlocatie. Ons vrolijke personeel zal er alles aan doen om er een vlekkeloze dag van te maken.

Stuur ons een bericht!

Wees niet verlegen. Laat het ons weten als je vragen of opmerkingen hebt!

7 + 9 =