Selecteer een pagina

Ons werk

 

Sinds 2012 zijn wij de beheerders van de keuken van een van Nederlands bekendste poppodia: het Patronaat. Hier koken wij voor artiesten, crew en personeel, maar ook voor externe opdrachtgevers. Het Patronaat beschikt over verschillende zalen en een café. Een deel hiervan is af te huren voor een besloten feest of bijeenkomst. Wij kunnen je in contact brengen met de juiste mensen om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Vaak heb je al een budget in je hoofd. Dat kan een bedrag per persoon zijn of een totaalbedrag voor het hele gezelschap. Vertel ons je wensen en wij laten je weten wat we daarvoor kunnen doen.

Om je toch een idee te geven:

  • Gemiddeld kost een lunch rond de 15-20 euro p.p. (vanaf 10 personen)
  • Voor een diner/buffet vanaf € 18,50 p.p.
  • Diverse hapjes/fingerfood: vanaf € 1,25 per stuk.
  • Biologische Siciliaanse wijnen en AOC poiré van Pommedor (http://www.pommedor.nl): vanaf € 2,50/glas
  • Natuursappen, biologische frisdranken en cordials: vanaf € 1,50 / glas
  • Afwaskosten: vanaf € 15,00

Informeer ook naar de mogelijkheden voor de complete styling van diner of feest én personele begeleiding door Eef en Lien.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Annulering gebeurt schriftelijk per mail of brief met opgaaf van redenen. Bij annulering tot 24 uur voor het overeengekomen tijdstip tot levering zullen wij de reeds gemaakte kosten voor het uitvoeren van de betreffende opdracht bij de klant in rekening brengen. Bij annulering binnen 24 uur voor het overeengekomen tijdstip van levering zullen wij factureren alsof de opdracht is uitgevoerd.

Stuur ons een bericht!

Wees niet verlegen. Laat het ons weten als je vragen of opmerkingen hebt!

8 + 12 =