Wat doen wij?

Catering
Wij verzorgen biologische hapjes voor een bedrijfsborrel maar ook een uitgebreid buffet voor een (verjaardags)feest thuis of op locatie. Wij betrekken ons vlees van de plaatselijke bioslager of via de Vrije Koe en de Lindenhoff. Onze groenten worden speciaal voor ons geoogst door de biologische groentenboer en wij gebruiken alleen vis van duurzame visvangst.

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en onze ideeën: voor elke gelegenheid maken we een heerlijk menu naar wens!

Wij bezorgen de gerechten persoonlijk. Alle hapjes en (biologische) drankjes worden op de feestlocatie zo nodig verwarmd en op luxe schalen gepresenteerd. Wanneer de gasten arriveren, staat het buffet klaar. De gebruikte schalen halen we op het afgesproken tijdstip weer op. Ook extra bestek, borden, glazen, etc. kun je via ons huren. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Patronaat
Vanaf 2012 zijn wij, Eef en Lien, de beheerders van de keuken van een van de bekendste poppodia van Nederland, het Patronaat! Dit betekent dat wij voor artiesten, crew en personeel een (h)eerlijke maaltijd koken. Ontzettend leuk om te doen, heel afwisselend. Diezelfde keuken gebruiken we nu voortaan ook voor onze catering opdrachten.

Het Patronaat is een groot gebouw met verschillende zalen, er is zelfs een café. Er zijn mogelijkheden om (een deel van) het Patronaat af te huren voor een besloten feest of bijeenkomst. Wij kunnen je in contact brengen met de juiste mensen om te informeren naar de mogelijkheden.

Geen reacties mogelijk.