Wat doen wij?

Catering
Wij verzorgen biologische hapjes voor een bedrijfsborrel, een uitgebreid buffet, private dinner, bruiloft of (verjaardags)feest op vrijwel elke locatie. Wij betrekken ons vlees van de biologische slager en de Lindenhoff. Onze groente komt uit het seizoen en is zoveel mogelijk onbespoten. Ook gebruiken wij vis uit duurzame vangst.

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de verschillende opties en onze ideeën: voor elke gelegenheid maken we een (h)eerlijk menu naar wens! Zo behoort een vegetarisch/veganistisch menu tot één van de mogelijkheden.

Wij bezorgen de gerechten persoonlijk. Alle hapjes en (biologische) drankjes worden op de feestlocatie zo nodig verwarmd en op luxe schalen gepresenteerd. Wanneer de gasten arriveren, staat het buffet klaar. De gebruikte schalen halen we op het afgesproken tijdstip weer op. Het is ook mogelijk om jouw feest/diner door ons te laten begeleiden.

Ook extra bestek, borden, glazen, etc. kun je via ons huren. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Patronaat
Vanaf 2012 zijn wij de beheerders van de keuken van één van de bekendste poppodia van Nederland, het Patronaat! Hier koken wij voor artiesten, crew en personeel (h)eerlijke maaltijden. Ontzettend leuk om te doen, heel afwisselend. Diezelfde keuken gebruiken wij ook voor alle cateringopdrachten.

In het Patronaat zijn verschillende zalen en een café. Er zijn mogelijkheden om (een deel van) het Patronaat af te huren voor een besloten feest of bijeenkomst. Wij kunnen je in contact brengen met de juiste mensen om te informeren naar de mogelijkheden.

Geen reacties mogelijk.